Hírek

Kate Winslet a háborúban – Lee előzetes

Kate Winslet a második világháború haditudósítója, Lee Miller történetét játssza el a Lee című filmben. Megérkezett az előzetes.

A második világháború eseményei megváltoztatták a világot, és a filmművészet azóta számtalan formában meséli újra és újra ezeket a tragikus eseményeket. Ezúttal a Roadside Attractions és a Vertical mutatja be 2024. szeptember 27-én a Lee című filmet, amely a fotóriporter Elizabeth ‘Lee’ Miller életrajzát dolgozza fel. A film bemutatója előtt megérkezett a hivatalos előzetes az Oscar-díjas színésznő, Kate Winslet főszereplésével.

Lee Miller nő létére a csatatéren fotózott a második világháború alatt.

S míg mások lőttek körülötte, neki csak a fényképezőgép volt a kezében, hogy megörökítse mindazt, ami ott történt a pokol kapujában. Erről a nőről, az ő történetéről szól a Lee című film, és Kate Winslet a maga karakterességével méltó megformálója lehet a legendás haditudósítónak.

Korábban Kate Winslet munkásságáról a 10 legjobb alakítását összegző cikkünkben írtunk. Legutóbb pedig A rezsim című sorozatban láthattuk őt.

Amellett, hogy Lee Miller fényképei a háború legmegrázóbb és legszörnyűbb eseményeit dokumentálták, elkészült a történelem egyik leghíresebb fotója is, miszerint Lee lefotózta magát a kádban azon a napon, amikor Hitler életét veszítette.

A Lee című film 2024. szeptember 27-én érkezik az amerikai mozikba.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com