Hírek

Íme a Max szeptemberi kínálata

Klasszikus filmek mellett új, régóta várt sorozatokat is streamelhetünk a Maxon szeptembertől.  

A sorozatok közül a leginkább várt premier egyértelműen a Pingvin (The Penguin, premier 09.20-án, majd a második rész szeptember 30-án, majd ezt követően az új epizódok hétfőnként érkeznek) – írja a Max sajtóközleménye. Matt Reeves nagysikerű Batman-filmjéből (ami szeptember 13-tól szintén elérhető lesz a Maxon) készült sötét, karcos bűnügyi spin-off sorozat ezúttal a Colin Farrell által életre keltett Oswald „Oz” Cobblepot felemelkedésére fókuszál. Az old school gengsztertörténet az ígéretek szerint méltó örököse lehet akár a Maffiózóknak is.

Ha már Maffiózók: szeptember 8-án érkezik a két részes dokusorozat A Maffiózók atyja: David Chase (Wise Guy: David Chase and The Sopranos),

amely exkluzív, eddig sosem hallott történeteket és interjúkat mutat be a 25 éve bemutatott kultsorozatról.

Negyedik, egyben utolsó évadával tér vissza a Nápolyi-regényeket feldolgozó Briliáns barátnőm (My Brilliant Friend, 09.10., az epizódok hetente érkeznek). Az itthon a Park Kiadó gondozásában megjelent könyvek továbbra is kaphatók, a negyedik kötet (Az elveszett gyerek története) hamarosan filmes borítóval is megjelenik.

A nagysikerű brit „botrány”-antológiasorozat is új történettel bővül. A Botrány királyi módra (A Very Royal Scandal, 09.24, a 3 rész egyszerre kerül fel) ezúttal András herceg nagy port kavart 2019-es interjúját dolgozza fel, amelyben Emily Maitlis, a BBC újságírója faggatta a herceget Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolatáról. Főszerepben Martin Sheen és Ruth Wilson.

A hónap végén az Adult Swim jóvoltából őrült anime sorozatot láthatunk. A 4 részes Uzumaki (09.29, az epizódok hetente érkeznek) gazi horror ínyenceknek való sorozat lesz, aminek már az előzetese is rendhagyó.

KIDS tartalomként érkezik a LEGO Dreamzzz első és második évada (09.09 és 09.30, a teljes évad elérhető a premierek napján), a Batwheels 2. évada (09.21) és jön a Garbage Boy and Trash Can (09.02) teljes első évada.

A true crime rajongóinak kedvez

a Michael Bay executive produceri felügyelete alatt készült Gonosznak született: a sorozatgyilkos és a megmentő (Born Evil: The Serial Killer and The Savior, 09.03) című új Investigation Discovery sorozat, amely Hadden Clark gyilkosságairól, a tettes családjáról és vallomásáról mutat be eddig nem látott videókat. Továbbá friss epizódokkal érkezik a Tengerparti felújítás (Battle on the Beach, 09.04), az Aranyláz Alaszkában (Gold Rush: Mine Rescue With Freddy and Juan, 09.12), A három hónap jegyesség-széria (90 Day Fiance: The Other Way, 09.14), a Határellenőrzés: Svédország (Border Control: Sweden, 09.14).

Továbbá új tartalomként jön a Rejtett kincsek – Klasszikus autók (Shed and Burried: Classic Cars, 09.20), amelyben Henry Cole és Fuzz Townsend útra kelt, hogy ezúttal ikonikus régi járműveket keresnek, amelyeket restaurálhatnak, és szép haszonnal eladhatnak. Jön a Tiltott szerelem (Forbidden Love, 09.21), amelyben eltérő vallású párok azzal a kihívással néznek szembe, hogy az egyikük feladja a hitét, identitását és értékeit, hogy áttérjen partnere vallására.

A filmes kínálatba szeptember elsején megérkezik Tim Burton filmje, a Beetlejuice (09.01), amelyet így könnyen bepótolhatunk a szeptember 5-én mozikban debütáló Beetlejuice Beetlejuice előtt. A hónapban elérhető lesz a teljes Szellemirtók-gyűjtemény is (09.20), köztük a nemrég bemutatott A borzongás birodalma (Frozen Empire) is, illetve a Carrie-filmek is felkerülnek a Maxra (09.06). A horrorok között debütál az Ethan Hawke főszereplésével készült Fekete telefon (The Black Phone, 09.20) is.

A kisebbek számára jó hír, hogy az augusztus végén érkező LEGO-filmek mellé szeptemberben elérhetővé válik a Sonic (09.06), a Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru, 09.06) és a Rango (09.13).

Exkluzív premierként érkezik a Maxra többek között

Nicolas Cage dramedyje, az Álmaid hőse (Dream Scenario, 09.13), Jessica Chastain és Peter Sarsgaard főszereplésével készült dráma, az Emlékeink (Memory, 09.13), a Cannes-i Filmfesztiválon bemutatkozó Club Zero (09.20),  amelyben egy elitiskola táplálkozástan tanára különös köteléket alakít ki öt diákkal. Továbbá elérhető lesz Isabelle Hupert és Tsuyoshi Ihara (Levelek Ivo Dzsimáról) romantikus drámája, a Sidonie Japánban (Sidone in Japan, 09.20), Anthony Hopkins és Matthew Goode filmje, a Freud: Az utolsó pszichoanalízis (Freud’s Last Session, 09.29).

A klasszikus filmek között érkezik még a Batman (The Batman, 09.13), az Egy hölgy arcképe (The Portrait of a Lady, 09.02), az Álmom egy otthon (American Dreamer, 09.06), A vérző olaj (There Will Be Blood, 09.06), az 1995-ös Értelem és érzelem (Sense and Sensibility, 09.06), a Dübörög a szív (Ricki and The Flash, 09.12). A Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (09.12), Jon Bernthal főszereplésével a Javítóműhely (Small Engine Repair, 09.13), az Egy kapcsolat vége (The End of an Affair, 09.13), az Erin Brokovich, zűrös természet (09.26), a Belfast (09.27) és az 1996-os Twister (09.27).

Magyar filmek közül a Lefkovicsék gyászolnak érkezik a Maxra szeptember 27-én.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com