Hírek

Forog a Swing, Fazekas Csaba filmje

Fotó: instyle.hu

Fotó: instyle.huJúlius 27-től 40 napig forog a Swing című zenés komédia Balaton környékén és Budapesten; Fazekas Csaba rendező-forgatókönyvíró filmjében a főszerepeket Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska játssza.


A produkció az MTI-vel szerdán azt közölte, hogy a történetben „három elkeseredett, különböző korú nőt egy esős éjszakán egymás mellé sodor az élet, akiket aztán egy kiöregedett dizőz felkarol, és létrehozza velük élete utolsó nagy művét, a Swing Angels nevű énekes haknizenekart”. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont – áll a dokumentumban, amely emlékeztet, hogy Fazekas Csaba főként reklámfilmesként ismert, emellett a 34. Magyar Filmszemlén elnyerte a legjobb elsőfilmnek járó díjat a Boldog születésnapot! című művével.

Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska mellett Kulka János, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra tűnik fel a produkcióban, Ónodi Eszter filmbéli fiát Bezerédi Zoltán gyermeke, Bezerédi Bendegúz játssza.

A film zenei vezetője Faltay Csaba zeneszerző-producer, aki többek között az Emil.RuleZ!-zel, a Kistehén együttessel dolgozott együtt. A dalokat Fekete-Kovács Kornél hangszereli.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com