Hírek

Előzetes: Noé

Noé (Noah)

Noé (Noah)Megérkezett az első két előzetes Darren Aronofsky új filmjéhez, a Noéhoz (Noah), ami pont úgy néz ki, ahogy azt feltételeztük a rendezőtől – legalábbis A forrás alapján.

A Paramount Pictures a napokban hozta nyilvánosságra az új bibliai fantasy előzetesét. Elképesztő látványvilág tárul már most a szemünk elé, és az is biztos, hogy jó döntés volt a stáb részéről az izlandi helyszínválasztás. Rögvest két trailert is láthatunk: az amerikai piacra szánt angol nyelvűt, és a nemzetközi, magyarra fordított előzetest.

Darren Aronofsky (Fekete hattyúA pankrátor) mindig is nagyon erős volt karakterépítésben, ezért a Noé különösen izgalmas lehet azok számára is, akiket inkább a bibliai figura személyisége érdekel. A címszerepet az Oscar-díjas Russel Crowe játssza, feleségét pedig a szintén Oscar-díjas Jennifer Connelly, aki az Egy csodálatos elmében már játszotta Crowe házastársát egyszer. És hogy milyen kicsi Hollywood: Connelly éppen Aronofsky első filmjével futott be igazán (Rekviem egy álomért). Az átfedés megvan az ifjabb generáció között is, hiszen a gyerekeket Emma Watson (Hermione a Harry Potterből) és Logan Lerman (Percy a Percy Jacksonból) alakítja, ők pedig már játszottak együtt az Egy különc srác feljegyzéseiben.

Noé március 27-én kerül a magyar mozikba, tehát egy nappal az amerikai premier előtt. Mi már alig várjuk.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com