Hírek

Egyetlen jótett sem marad büntetlenül – Ütős csapat hozza el Jo Nesbø Vér a havon című thrillerének adaptációját 

Aaron Taylor-Johnson, Tom Hardy és Cary Fukunaga Jo Nesbø Vér a havon című thrillerének adaptációján dolgoznak – méghozzá magával a szerzővel együtt, aki a film forgatókönyvét jegyzi majd.

Az 1970-es évek Oslójában játszódó cselekményben két rivális bandavezér verseng az irányításért. Hardy egy kisebb szerepben tűnik fel, míg a főszerep a mostanában nagyon kapós Taylor-Johnsoné, aki egy kegyetlen bérgyilkost alakít, akinek el kell tennie láb alól az egyik vezér feleségét. Amikor saját becsületkódexe felülkerekedik a kötelességen, Olav első számú célponttá és a bandaháború középpontjává válik. 

A tévében (A törvény nevében, A mániákus, A levegő urai) és a nagyvásznon (Jane Eyre, 007 Nincs idő meghalni) is profi kézzel irányító Cary Fukonaga természetesen most is a rendezői székbe ül.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com