Hírek

Box Office hírek – kikkel fog versenyezni Deadpool és Rozsomák

Idén júliusban több nagy kasszasikernek ígérkező dobással jelentkezett Hollywood, de a tengerentúlon versenyre kíván kelni néhány független film is, miközben világszerte a tornádók vonzzák leginkább a nézőket a nyár legforróbb hónapjában.

Július hónap egyik legjobban várt filmjének, a Deadpool & Rozsomáknak 07.25-ös debütálásáig még van pár napunk, így tekintsük át, hogy mit is néznek ebben a hónapban a legtöbben. A július 4-én elstartolt Gru 4. a maga 23,8 millió dolláros bevételével erősen tartja magát a nyári szereplők között, mellyel azonban meg sem közelíti a tavaly nyári Barbenheimer őrülettel a nyitónapon összekalapolt 70,8 millió dolláros bevételt. A Grut azonban eddig szorosan követte az Agymanók második része, míg meg nem érkezett a látványos nyári szórakozást ígérő, ámde nem túl pozitív kritikai visszhangot kiváltó Twisters: Végzetes vihar, mely a nyitó hétvégéjén 80 millió dollárt hozott a konyhára. A Hang nélkül: Első nap pedig 2,5 millióval még tartja magát a legnézettebbek között.

A tengerentúlon nagy jövőt jósolnak még két független filmnek, egyikük a természetfeletti home-invasion horror, az Oddity, mely jelenleg 98%-on áll a Rotten Tomatoes oldalán, illetve a TIFF-en bemutatott és pozitív kritikai fogadtatásban részesült regényadaptáció, az Özvegy Clicquot.

A Deadpool&Rozsomák tehát 07.25-től látható a hazai mozikban, kíváncsian várjuk hogyan alakítja majd át ezt a mezőnyt.

Kéri-Keller Szilvia

Kéri-Keller Szilvia magyar-angol szakos bölcsészként végzett az SZTE-n, később pedig vizuális kultúratudományból szerzett diplomát. Cikkei korábban az Apertúrában és Apertúra Magazinban jelentek meg, filmek terén mindenevő, 2023-tól a Filmtekercs tagja.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com