Hírek

Horvát Lili romantikus sci-fijében igazán menő színészek játszanak

Ripley - Andrew Scott

Andrew Scott és Greta Lee is csatlakozott a My Notes on Mars című filmhez, amely Horvát Lili magyar rendezőnő külföldi debütálása lesz.

A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című alkotásával hívta fel magára a figyelmet Horvát Lili, amely annak idején Magyarország Oscar-nevezettje is volt – végül nem válogatták be a shortlistre. Most első angol nyelvű mozifilmjén dolgozik, amelyet romantikus sci-fiként ír le. A My Notes on Mars című projekt a Nemzeti Filmalap és külföldi producerek támogatásával jön létre.

A forgatás jövő tavasszal kezdődik meg Bécsben és Budapesten.

A Deadline értesülései szerint a film főszerepére olyan színészek írtak alá, mint Greta Lee és Andrew Scott. Ha máshol nem is, mindkét névvel találkozhattak a filmrajongók az előző díjszezonban. Lee az Előző életekben nyújtott emlékezetes alakítást, Scott pedig a Mind idegenek vagyunk főhőseként kapott kritikai elismerést. Utóbbinak, az egykori Sherlock-főgonosznak elég jó éve van, hiszen Ripley című sorozata szintén nagy sikert futott be a közönség és a szakma körében.

Greta Lee és Teo Yoo az Előző életek című filmben

Horvát Lili legújabb filmjének középpontjában Margot (Greta Lee), egy problémás házasságban élő, zseniális, fiatal tudós áll, aki egy túra közben megmagyarázhatatlan módon tűnik el. Néhány héttel később csodával határos módon újra felbukkan, méghozzá saját búcsúztatásának napján. Margot nyilvánvalóan nem ugyanaz, mint a baleset előtt. Ennek ellenére férje, Sam (Andrew Scott) második esélyként tekint felesége csodálatos újbóli felbukkanására.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com