Hírek

Amy Adamsból kijön az állat a Nightbitch előzetesében

Amy Adams a Nightbitch trailerében.

A hatszoros Oscar-jelölt Amy Adams játssza a főszerepet Marielle Heller Rachel Yoder azonos című regényéből készült Nightbitch adaptációjában – amiben bizony elengedi a pórázt.

A Megbocsátasz valaha? és az Egy kivételes barát című filmeket sikerre vivő Marielle Heller írja és rendezi is a filmet, melynek középpontjában egy nő (Adams) áll, aki az anyaság kedvéért feladja karrierjét. Már két éve van otthon gyerekével, miközben férje (Scoot McNairy) sokat van távol, amikor furcsa érzések kerítik hatalmába, és azon kezd aggódni, hogy kutyává válik.

A film eredetijéül szolgáló könyv fülszövegéből további abszurd részletek is felsejlenek – találkozás egy macskával, gyógynövényes multi-level marketing, egy sereg Jen nevű anyuka és egy titokzatos, mitikus néprajzra specializálódott akadémikus is feltűnik a történetben –, de mindezt az előzetes még nem fedi fel. Annyi biztosan kiderül, hogy az Annapurna Pictures produkciójában készülő, a vígjáték és a pszichothriller határán egyensúlyozó film nem egy szokványos darab. A filmet eredetileg a Hulu streamingtartalomként akarta kihozni, de most végül mégis a mozikban debütál december 6-án.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com