Hírek

A Marvel után a DC-hez igazolhat Pom Klementieff

Bosszúállók: Végjáték

A galaxis őrzői sztárja, Pom Klementieff egy bizonyos karakter eljátszásáról tárgyal James Gunn-nal a DCU-ban.

A francia színésznő a San Antonio-i Superhero Comic Conon árulta el, hogy a DC Studios társ-vezérigazgatójával, James Gunnnal a DCU-hoz való csatlakozásról egyeztet – szúrta ki a Deadline. Ők ketten először az MCU-hoz tartozó A galaxis őrzői Vol. 2 (2017) című filmben dolgoztak együtt.

Amikor megkérdezték tőle, hogy milyen karaktert szeretne játszani az újonnan rebootolt filmes univerzumban, Klementieff így válaszolt: „Tényleg azt hiszed, hogy válaszolok erre a kérdésre?”

Konkrétumokat természetesen nem árult el, azt viszont igen, hogy „a jövőben is szeretnék együtt dolgozni Jamesszel, szóval megpróbáljuk megtalálni a módját, hogy ezt megtehessük. Igen, beszélgettünk egy konkrét karakterről, de erről még nem beszélhetek”.

Klementieff az MCU-ban Mantis szerepét játszotta, aki A galaxis őrzői-filmeken kívül a Bosszúállók-filmekben is feltűnt: a Végtelen háborúban (2018) és a Végjátékban (2019), valamint a Thor: Szerelem és mennydörgésben (2022).

A színésznő azt mondta, „mindig is az volt az álmom, hogy egy X-Men– vagy egy Marvel-film részese legyek. Aztán megnéztem A galaxis őrzői első részét, ez volt az első Marvel-film, amit láttam. Aztán szerepet kaptam a másodikban. Nagyon szerencsésnek érzem magam.”

Arra a kérdésre, hogy vajon újra eljátssza-e MCU-s szerepét, Klementieff azt válaszolta, hogy mindig nyitott rá:

„imádom a karaktert. Biztos vagyok benne, hogy a rajongók szívesen látnák, de nem tudom. Ez a projekttől függ.”

Bár hivatalosan még nem csatlakozott a DCU-hoz, Klementieff korábban egy kredit nélküli cameo-táncosként szerepelt Gunn Az öngyilkos osztag című filmjében (2021).

Mióta 2022-ben Peter Safrannal átvette a DC stúdiót, Gunn keményen dolgozik a Superman: Legacy rendezésén, amely egy új DC multiverzumot indít el.

Gunn nyitott arra, hogy MCU-s színészeket szerepeltessen a DCU-s munkájában. Az Empire-nek azt mondta, hogy a két képregényvilág közötti crossover „sokkal valószínűbb most, hogy én vagyok a főnök”. Hozzátette: „ez azonban még sok év múlva lesz. Azt hiszem, előbb meg kell alapoznunk, hogy mit csináljunk a DC-nél. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy még nem beszéltünk róla. De minden megbeszélés nagyon-nagyon könnyed és szórakoztató volt.”

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com