Hírek

Glen Powell főszereplésével készül az új Menekülő ember

Hit Man

A Twisters: Végzetes vihar, az Imádlak utálni és A bérgyilkos, aki nem is volt sztárja, Glen Powell lesz Stephen King A menekülő ember című regényének új adaptációjában, ami nemrég kapott zöld utat a Paramount Pictures-nél. A forgatás novemberben kezdődik.

Hogy mennyire jó kezekben van a projekt, az bizonyítja, hogy a rendezői székben a Nyomd, bébi, nyomd rendezője, Edgar Wright ül, aki a forgatókönyvet is jegyző Michael Bacall-lal (Scott Pilgrim a világ ellen) közösen írta a sztorit.

A menekülő ember (The Running Man) egy 2025-ben játszódó uturisztikus sci-fi thriller, ami a disztópikus Amerikában játszódik. Az 1982-ben, Richard Bachman álnéven megjelentetett regény története Ben Richardsról szól, egy kétségbeesett férfiról, aki részt vesz a The Running Man című erőszakos valóságshow-ban, hogy elég pénzt nyerjen súlyosan beteg lánya újraélesztéséhez. A műsor azt követi, ahogy Richardsot vadászok üldözi, akiket azért küldenek, hogy megöljék.

A könyvből 1987-ben Paul Michael Glaser rendezésében már készült egy feldolgozás Arnold Schwarzenegger főszereplésével.

Az új adaptáció állítólag az előző verzióhoz képest hívebben követi az eredeti regény cselekményét. 

Powell természetesen Richards szerepét kapja majd – a színész halálbiztos választás, hiszen az utóbbi filmjei mind óriási sikernek számítanak, ráadásul a népszerűsége a nők és a férfiak között egyaránt magas. 

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com