glamour.com

Habár bizakodó voltam az első évad után, erre a meglepetése azért nem számítottam. A New Girl második évadja ugyanis fényévekkel jobb az elsőnél. Nem csupán a négy lakótárs lett sokkal élettel telibb, de a mintha végre ledöntöttek volna bizonyos falakat az írók is. Tovább

vikingek1

A History Channel nagyot kockáztatott és nagyot nyert. Első saját gyártású drámasorozatának első évada messzemenőkig beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

Tovább

Trónok harca (Game of Thrones) Daenerys Targaryen Emilia Clarke

A harmadik évadra látványosan veszített lendületéből a Trónok harca, ámbár az évad vége alaposan felrázta a kedélyeket. A Vörös esküvő ellenére is úgy gondolom, ez volt eddigi leggyengébb szezon, noha még mindig a tévétörténelem egyik legjobb sorozatáról van szó.

Tovább

The Good Wife

Alicia (Julianne Marguiles) távozni készül az ügyvédi irodától, így indul A férjem védelmében ötödik évadja. Mielőtt azonban távozna, néhány ügyet még a bíróságra kell vinnie. A szeptemberi amerikai premier után megérkezett Magyarországra is a sorozat legújabb etapja.

Tovább

family_guy_kozos

Minden idők egyik legelborultabb családja, a Griffin-família visszatér április elsején a Comedy Centralra, hogy ismét elképesszék a magyar rajongókat. Az új évadban megmásszák a Mount Everestet és kilövik magukat az űrbe, mert Griffinéknek nem kell a szomszédba menni egy hülye történetért. Tovább

sailor moon

„Hold ereje, változtass át engem!” Azt hiszem, mindenkinek, aki 1990 előtt született, mond valamit a felkiáltás. Hold tündér és barátainak kalandjait az RTL Kölyökklub nevű délutáni matinéjának részeként mutatták be nálunk, és más országokhoz hasonlóan itt is hatalmas népszerűségre tett szert a széria. Pedig az anime csak egy része a Sailor Moon történetnek, amiben találhatunk mangát, élőszereplős sorozatot, musicalt és mozifilmeket is. Kalandra fel!

Tovább