Rogue2

A Rogue című kanadai-brit ko-produkciós sorozat az anyaországokban olyan népszerűnek bizonyult, hogy a már második széria is sikerrel futott. Az akció-dráma sorozat főszereplője a Mission Impossible 2. részéből ismert Thandie Newton, aki feleség, anya és beépített rendőr is egyben. Tovább

A férjem védelmében (The Good Wife) season 6

Október 15-én, az amerikai premierrel szinte párhuzamosan elstartol A férjem védelmében új, immáron hatodik évada! A Universal Channel sikersorozatának középpontjában ezúttal is Alicia Florrick viszontagságos magánéletét és karrierjét követhetik nyomon a magyar rajongók: a hatalmi harcok és a szerelmi szálak tovább bonyolódnak.

Tovább

Bates Motel - Psycho a kezdetektől (Vera Farmiga, Freddie Highmore)

A filmművészet egyik legismertesebb alakjának tinédzseréveibe kalauzolja el nézőit a Bates Motel – Psycho a kezdetektől, az azonban rövid időn belül kiderül, hogy nem egy Hitchcock szintű alkotást készítettek el. A gyalázat kérdésén túl leginkább azon lehet lamentálni, vajon két különlegesen tehetséges szinész palástolhatja-e a történet és a jellemábrázolás gyengeségeit egy sorozat esetében.

Tovább