orange_is_the_new_black_1

Ahol nem a szemedbe néznek, hanem a testnyílásaidban kutatnak, ha valamit meg akarnak tudni. Ahol a faji, származási és szexuális különbségek arénává változtatják a mindennapi életteret. Ahol legjobb barátod egy éjszaka alatt a legnagyobb ellenségeddé válhat, és fordítva: a női börtön, ahol, mindennek ellenére, van még min nevetni. Tovább

death_note_2

Mihez kezdenél, ha élet és halál uraként kedved szerint dönthetnél mások sorsa felett? Eldobnád ezt a lehetőséget, amilyen gyorsan csak tudnád? Áthárítanád másra? Bosszút állnál azokon, akik ártottak neked? Vagy esetleg megpróbálnád a nagyobb jó érdekében felhasználni ezt a hatalmat? Ezekkel a kérdésekkel szembesül a tizenéves Light Yagami, amikor az iskolából hazasétálva kezébe akad egy füzet, rajta a nem túl bizalomgerjesztő felirattal: Halállista.

Tovább

igy_neveld_a faterod

Seth MacFarlane az elmúlt években szétesett családfők garmadáját hozta el a tévéképernyőkre: a Cleveland Show és a Family Guy is fityiszt mutatott a klasszikus apa, anya, gyerekek modellnek. A nagy nevettető most a Comedy Central új vígjátéksorozatában, az Így neveld a faterodban is megmutatja az élet humorosabb oldalát. MacFarlane egyik kedvenc színésze, Seth Green játssza a főszerepet a szitkomban, amelyben feltűnik a Family Guy legendás Consuelája is, hús-vér emberként!

Tovább

egyszervolt3

A nyári szezonban az M2 esti műsorsávja igazi csemegével szolgál a sorozat- és filmrajongóknak. Minden este 20 órától a sorozatok szerelmeseié a terep, június 27-ig minden hétköznap a Heartland című kanadai sorozat 6. évadát, majd június 30-tól az Elcserélt lányok című amerikai tinisorozat első három évadát sugározza a csatorna.

Tovább