Hírek

Találkoznak-e a galaxis őrzői a Bosszúállókkal?

A galaxis őrzői (2014)

A_Galaxis_Orzoi-02Továbbra is a Bosszúállóktól elkülönült, önálló sorozatként képzeli el A galaxis őrzőit James Gunn, aki a 2017-es második rész kapcsán beszélt terveiről.

A Bosszúállók második részének közelgő, májusi premierje kapcsán egyre inkább felerősödnek a találgatások, hogy az idei év egyik legnagyobb bevételét produkáló párhuzamos Marvel-univerzum, A galaxis őrzői vajon folytatni fogja-e az önálló brandépítést, vagy csatlakozik Tony Stark csapatához.

James Gunn rendező egy közelmúltban adott interjúban kijelentette, hogy A galaxis őrzőinek második része nem azért készül, hogy előkészítse a terepet a Bosszúállók harmadik etapjának (amelyet egy év különbséggel két részben fognak bemutatni – az Infinity War munkacímen futó film első részét 2018-ban, a másodikat 2019-ben), hanem hogy tovább folytassa Űrlord és csapatának árnyaltabb bemutatását.

A rendező hangsúlyozta, hogy a film hihetetlen bevételi adatai is azt mutatják: A galaxis őrzői képes egyedül is megállni a lábán, nincs szükség arra, hogy másodhegedűsként szerepeljen a Bosszúállók mögött. Azonban nem zárkózott el attól sem, hogy valamilyen formában a két film hősei megismerkedjenek egymással. „Mindannyian ugyanabban az univerzumban élnek, mindkét csapat igen nagy formátumú személyiségekből áll, úgyhogy nagyon valószínű, hogy előbb vagy utóbb útjaik keresztezni fogják egymást” – fogalmazott sejtelmesen a rendező.

avengers marvel 615

A 2017-ben mozikba kerülő második részről is konkrét elképzelései vannak a direktornak, aki ebből csak annyit árult el, hogy nem a már jól bevált receptet szeretné megismételni, hanem inkább a karakterek elmélyítésére és alaposabb megismerésére fókuszálna, ugyanis az „Őrzők” sokkal emberibb, sokkal sebezhetőbb alakulat, amelynek feltérképezése sokrétű és izgalmas feladat.

A Marvel néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy mikorra várhatóak a Bosszúállók tagjainak harmadik, egyéni visszatérte. A nyilatkozatban nem esik szó A galaxis őrzőinek trilógiává bővítéséről, azonban Gunn-nak vannak még kiaknázásra váró ötletei. Kedvenc szuperhőseink közül Amerika Kapitány 2016-ban ölti magára újra nemzetiszínű egyenruháját, Thor kalapácsa 2017-ben fog harmadszorra lecsapni, a Bosszúállók pedig együttesen 2018-ban térnek vissza a mozivászonra.

Dunai Marcell

Dunai Marcell a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán végzett, jelenleg szakirányú továbbképzését végzi mentálhigiénés segítő szakember szakon. A ráckeresztúri Fiatalkorúak Drogterápiás Otthonában dolgozik terápiás munkatársként: munkájából kifolyólag vonzza a függőségek pszichológiája, a felépülés folyamata és az ennek tükrében megjelenő emberi kapcsolatok filmes reprezentációi.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com