Hírek

Scarlett Johansson a Ghost In The Shell remake-jében

Lucy Scarlett Johansson
Scarlett Johansson a Lucy című filmben

Lucy Scarlett JohanssonAz 1995-ben bemutatott, Ghost In The Shell – Páncélba zárt szellem című japán anime játékfilmes feldolgozásának főszerepét alakítja Scarlett Johansson – értesült a Variety.

A népszerű színésznőt legutóbb Luc Besson Lucyjében és az Amerika Kapitány – A tél katonája című képregényfilmben is láthatta a közönség.

A Ghost In The Shell című filmet a brit Rupert Sanders rendezi. Az eredeti japán produkció az 1989-ben megjelent mangából készült. A futurisztikus történetben egy kiberbűnözőt üldöz a japán hatóságok egy speciális egysége, Johansson egy rendőrnőt játszik. A DreamWorks stúdióban születő film producere Avi Arad és Steven Paul. A forgatókönyvet Bill Wheeler írta, az executive producer Mark Sourian lesz.

A Variety úgy tudja, Steven Spielberg nagy rajongója az eredeti animének, és régi terve volt játékfilmes feldolgozása. Scarlett Johansson megnyerésével sikerült olyan sztárt szerződtetni a produkcióhoz, akivel biztosan zöld jelzést kapnak a forgatáshoz.

A 30 éves filmcsillag Lucy című akciómozija világszerte csaknem 400 millió dolláros jegybevételt hozott, Spike Jonze A nő című filmjével pedig komoly kritikai sikert is aratott.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com