Hírek

Ragadj kamerát és Kerülj Fókuszba!

kerulj fokuszba corvinSimán lejátszod a vászonról Steven Segalt? Sűrűbben pattogtatod a poénokat, mint Ben Stiller? Kiénekled a Bazilikából Madonnát a Don’t Cry For Me Argentinával?

Itt az ideje, hogy Te kerülj a fókuszba! Küldd el a Corvin mozi amatőr videopályázatára saját felvételed, amelyen egy ismert film egy jelenetét vagy motívumát idézed meg!

A legjobban sikerült alkotásokat a Corvin mozi nagyvásznán láthatjátok viszont, hiszen levetítésre kerülnek a Best of Corvin filmklub november 16-i zárórendezvényén a Super 8 című film előtt! Ugyanitt kerül majd sor az alkotók díjazására is, sőt: a legjobb filmes a FIX TV képernyőjén is bemutatkozhat akár egyéb alkotásaival! Kiosztunk továbbá mozibérleteket, illetve egy jó nagy doboznyi filmes ajándéktárgyat.

Ha még bátortalan vagy, akkor nézd meg itt az eddig beérkezett kisfilmeket, ha pedig ihletet merítettél, akkor a Te videód YouTube-linkjét a filmpalyazat@bpfilm.hu e-mail címre várják november 10-ig. Bővebb információt a pályázat Facebook-oldalán találhattok.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com