Hírek

Kiszáll A szürke ötven árnyalata főszereplője?

charlie hunnamMégsincs férfi főszereplője A szürke ötven árnyalata filmváltozatának, mert a kiszemelt színész, Charlie Hunnam kiszáll a produkcióból. Ilyen hír kelt szárnyra, s bár hivatalosan nem erősítették meg, a rajongók máris lázas találgatásokba fogtak, ki lehetne az utódja.

Hunnam állítólag éppen azért dobta be a törölközőt, mert a regény rajongótábora szerint bárki sokkal alkalmasabb lenne a szerepre. A Change.org követelésgyűjtő portálon például hetvenezer aláírás gyűlt össze annak érdekében, hogy Matt Bomer sorozatszínész játssza Christain Greyt, mások viszont Ian Somerhaldert (Vámpírnaplók), Robert Pattinsont, sőt akár a kissé túlkoros Christian Bale-t látnák szívesen a szerepben.

Közben tovább folytatja diadalútját a musical, amely A szürke ötven árnyalata-trilógiát parodizálja. A 50 Shades! The Musical teltházzal megy Chicagóban és Bostonban, és a közönség mellett a kritikusok is odavannak érte. A musicalben egy női könyvklub tagjai felolvasást tartanak a több mint 32 millió példányban eladott bestsellerből, és a legforróbb részek meg is elevenednek a színpadon, persze viccesen eltúlozva.

UIP Magyarország

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com