Hírek

Jeff Bridges egy sárkányos-boszorkányos fantasy egyik főhőse lesz

seventhsonJeff Bridges továbbra sem fogja vissza a karrierépítés gyeplőjét, amelynek következtében hol Oscar-közeli alkotások (Őrült szív, A félszemű), hol pedig látványorientált zsánerfilmek (Tron: Örökség, R.I.P.D.  Szellemzsaruk) élére sodródik. A frissen megjelent trailer szerint a Seventh Son az utóbbi csoportot gazdagítja majd.

Öröm az ürömben, hogy a trailer meglehetősen összeszedett univerzumot ígér, amit remélhetőleg nem kezdenek majd ki az olyan sablonos mozzanatok, mint például amikor a főhősök a sziklafal tetejéről sokat kockáztatva (?) a vízbe ugranak. A film orosz rendezőjében, Szergej Bodrovban  aki annak idején a Mongollal bizonyított  talán bízhatunk.

A trailer láttán még egy érdekes gondolatfuttatást engednénk meg magunknak: úgy tűnik, hogy napjainkban minden idősödő őstehetség színésznőnek ki kell próbálnia magát boszorkányszerepben, hogy továbbra is érvényesülni tudjon a hollywoodi berkekben. Julia Roberts és Charlize Theron után most Julianne Moore is gonoszkodik egyet.

Kiss Tamás

Kiss Tamás a Filmtekercs szerkesztője. Gimnáziumi tanárként mozgóképkultúra és médiaismeret, illetve történelem tárgyakat oktat. Rajong a western, a horror és a gettófilm műfajáért, valamint Brian De Palma és Sidney Lumet munkásságáért.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com