Hírek

Előzetes: Knight of Cups

knight of cups Az első képet követően itt az első előzetes is Terrence Malick sztárokkal telezsúfolt romantikus drámájának. A Knight of Cups-ot 2015-ben mutatják be, de pontos dátuma még nincs a filmnek.

A történet egy ifjú hercegről szól, kinek apja, a Kelet királya elküldi őt Egyiptomba, hogy megtaláljon egy gyöngyöt. Azonban mikor megérkezik a herceg, a nép egy csészét kínál neki, aminek a tartalmát elfogyasztva mély álomba zuhan, és elfelejt mindent a korábbi életéből, hogy ki ő, honnan jött és miért is jött.

Sokkal többet egyelőre nem tudni a filmről, bár az már látszik, hogy gyönyörű tájakon játszódik, kissé elvont és nagyon különleges lesz. Ami pedig a színészeket illeti, nem nagyon lehet egy szavunk sem, hiszen szerepel a filmben: Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett, Ben Kingsley, Antonio Banderas, Janos Clark, Teresa Palmer, Wes Bentley és Imogen Poots.

A rendező, Terrence Malicknak olyan filmeket köszönhetünk, mint Az őrület határán, Az új világ, Az élet fája vagy a To the Wonder. Mindezeket elnézve pedig, a pompás színészi gárdával kiegészítve garantáltan érdekes alkotásnak nézünk elébe.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com