Hírek

Borgman-szobrot avattak a Művész moziban

borgman_jelenetkepCsütörtök este meglepetésben részesültek azok, akik a Borgman  című, cannes-i versenyprogramban bemutatott alkotás premier előtti vetítését választották: a Művész moziban a vetítést megelőzően felavatták a filmhez kapcsolódó szobrot, Merényi „Grafitember” Dániel pedig plakátokat dedikált.

A vetítésre érkező minden néző a jegy mellé ajándékba megkapta a Napirajz alkotója, Merényi Dániel által tervezett plakátot, melyet a művész a helyszínen örömmel dedikált az érdeklődőknek. Merényi az egyes plakátokat nem csak szignózta, hanem mindenkinek egy rajzzal is kedveskedett.

Ezzel egyidejűleg a mozi előterében alkotója, Kótai Mona jelenlétében felavatták a hollandkertész-szobrot, mely a film egy eléggé bizarr jelenetét idézi meg. A szobor természetesen egész biztosan a helyszínen marad, amíg a Borgman műsoron lesz.

Az egyszerre sokkoló, felkavaró és morbid humorú fekete komédiát a kritikusok Luis Bunuel, David Lynch és Michael Haneke alkotásaihoz hasonlítják: egy olyan különlegesen egyedi film született, amely vérfagyasztóan őszinte és bűnösen szórakoztató képet fest korunk értékvesztettségéről. A Borgman április 24-től országosan látható a mozikban, Budapesten a Művész, Toldi és Uránia Nemzeti Filmszínház műsorán.

Mozinet

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com