Hírek

A Keleti nyugalom – Marigold Hotel folytatását vetítik a királyi gálán

marigoldA Keleti nyugalom – Marigold Hotel című vígjáték folytatását vetítik a brit királyi család februári jótékonysági filmgáláján – közölte a BBC News.

A Second Best Exotic Marigold Hotel című filmet a királyi család jelenlétében fogják levetíteni február 17-én Londonban. A 2012-ben bemutatott eredeti produkcióban szereplő Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith és Dev Patel mellett a folytatásban feltűnik Richard Gere, David Strathairn és Tamsin Greig is.

A jótékonysági gálán összegyűjtött összeg a The Cinema and Television Benevolent Fund (CTBF) alapítványhoz kerül, amely a bajba jutott filmipari és televíziós alkalmazottakat és családjaikat segíti.

Az új történetben Patel és Smith együtt vezetik Dzsajpúrban a Marigold Hotelt, amely az egzotikus helyen letelepedni vágyó nyugdíjasokat várja tárt kapukkal. Az új vendégek között érkezik Gere és Greig is.

A 10 millió dollárból (2,5 milliárd forintból) elkészült Keleti nyugalom – Marigold Hotel, amely Golden Globe- és BAFTA-jelölést is kapott, világszerte 135 millió dollár (35 milliárd forint) jegybevételt hozott. A folytatás február 26-án kerül a brit mozikba.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com