Blended-Still2

– Hello Drew, itt Adam Sandler.  – Hello, Adam, mizújs? – Azon filóztam, milyen jól mulattunk az 50 első randi forgatásán. – Jó szar film volt, de tényleg nagyon jól mulattunk. – Mit szólnál hozzá, ha megint összekavarnánk valamit? Afrika hogy hangzik? – Afrika? Akármiről is legyen szó, benne vagyok, Adam.

Tovább

Hogyan rohanj a veszTEDbe (A million ways to die in the west) Seth MacFarlane

Ötletes koncepció úgy újraértelmezni a western műfaját, hogy fókuszba a kisemberek gyarló életét állítják a készítők a magányos hősök helyett. Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) viszont többet szeretett volna annál, mint hogy egy szimpla műfajparódiát kínáljon a nézőknek, így viszont átlagos és felejthető lett a Hogyan rohanj a vesztedbe.

Tovább

Hosszu_ut_lefele_2

Nick Hornby futószalagon szállítja az adaptálható keserédes drámákat, melyek közül a Hosszú út lefelé már hatodikként landolt a szélesvásznon. Addig azonban míg a Pop, csajok, satöbbi Stephen Frears keze nyomán kultfilmmé tudott válni, Pascal Chaumeil Hornby regényéből csak egy felejthető, hideg téli estéket megmelengető vattacukrot volt képes összehozni.

Tovább

Rossz szomszédság (Neighbors)

Rohanó világunkban minden felgyorsult. Olyan gyorsan növekszik már a generációs szakadék, hogy a végzős egyetemisták és a pár éve diplomás, kisgyerekes szülők között is kölcsönös utálat és versengés feszül. Kivéve persze, amikor a „felnőtteknek” sikerül kicsit visszacsöppeni ifjúkorukba, és lazulni egy közös buliban, meg amikor a fiatalabbak is felnőttként viselkednek – mert olyankor meglátják egymásban is a jót. Közhelyek, eltúlzott közhelyek ezek, igaz? De hát a Rossz szomszédság éppen rossz közhelyek gigantikus eltúlzására van kihegyezve.

Tovább